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[N. N.]: Ein Koch- Und Artzney-Buch. Zweite Aufl. Grätz, 1688.

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Register über das Koch-Buch
Gute Citeroni Letzelt zu machen/    11
Wie man die Weixel zu dem Gebratenen macht/    12
Pomerantschenbluhe-Saltzen zu machen/    13
Die Rumel-Sultz gar gut zu machen/    13
Wie man das Weixel-Wasser macht/    15
Wie man den Zucker läutern vnd clarisiciren soll/ den man
zum Confect uberziehen/ vnd andern Sachen brauchen
thuet/    16
Wie man allerhand Sachen candiren soll von Gewurtz/ Fruch-
ten/ vnd Blumen.    17
Wie man das Confect weiß vnd krauß uberzihen soll/    19
Den Zucker-Pinath zu machen/    21
Allerley Kräutl- vnd Blumelwerck mit Zucker zu über-
ziehen/    23
Das auffgeworffene Zuckerwerck zu machen/    24
Wie man das durchsichtige Eiß macht/    25
Die Kittenspalten einzumachen/    25
Den weissen Kittenschafft uber die Spalten/ vnd in die Mädel zu
machen/    26
Ein gute Kittensallen zu machen/    28
Die druckene Kittenspalten einzumachen/    28
Das schöne durchsichtige Kittenwerck zumachen/    29
Das Citeronikraut zumachen/    31
Das Genuesische in die Mödel von Zwespen/    32
Wie man die Ribesl vnd Weinscherling-Safft bereiten soll/ da-
mit man allerley Sachen färbt/    32
Ein Hetschebetschen Salsen zu machen/    33
Wie man die Weixel/ Ribesel vnd anders Obst gemein einma-
chen soll/ zum Dorten fullen/    34
Maril-
Regiſter uͤber das Koch-Buch
Gute Citeroni Letzelt zu machen/    11
Wie man die Weixel zu dem Gebratenen macht/    12
Pomerantſchenblůhe-Saltzen zu machen/    13
Die Rumel-Sultz gar gut zu machen/    13
Wie man das Weixel-Waſſer macht/    15
Wie man den Zucker laͤutern vnd clariſiciren ſoll/ den man
zum Confect ůberziehen/ vnd andern Sachen brauchen
thuet/    16
Wie man allerhand Sachen candiren ſoll von Gewůrtz/ Frůch-
ten/ vnd Blumen.    17
Wie man das Confect weiß vnd krauß ůberzihen ſoll/    19
Den Zucker-Pinath zu machen/    21
Allerley Kraͤutl- vnd Blůmelwerck mit Zucker zu uͤber-
ziehen/    23
Das auffgeworffene Zuckerwerck zu machen/    24
Wie man das durchſichtige Eiß macht/    25
Die Kittenſpalten einzumachen/    25
Den weiſſen Kittenſchafft ůber die Spalten/ vnd in die Maͤdel zu
machen/    26
Ein gute Kittenſallen zu machen/    28
Die druckene Kittenſpalten einzumachen/    28
Das ſchoͤne durchſichtige Kittenwerck zumachen/    29
Das Citeronikraut zumachen/    31
Das Genueſiſche in die Moͤdel von Zweſpen/    32
Wie man die Ribesl vnd Weinſcherling-Safft bereiten ſoll/ da-
mit man allerley Sachen faͤrbt/    32
Ein Hetſchebetſchen Salſen zu machen/    33
Wie man die Weixel/ Ribeſel vnd anders Obſt gemein einma-
chen ſoll/ zum Dorten fůllen/    34
Maril-
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[[238]/0244] Regiſter uͤber das Koch-Buch Gute Citeroni Letzelt zu machen/ 11 Wie man die Weixel zu dem Gebratenen macht/ 12 Pomerantſchenblůhe-Saltzen zu machen/ 13 Die Rumel-Sultz gar gut zu machen/ 13 Wie man das Weixel-Waſſer macht/ 15 Wie man den Zucker laͤutern vnd clariſiciren ſoll/ den man zum Confect ůberziehen/ vnd andern Sachen brauchen thuet/ 16 Wie man allerhand Sachen candiren ſoll von Gewůrtz/ Frůch- ten/ vnd Blumen. 17 Wie man das Confect weiß vnd krauß ůberzihen ſoll/ 19 Den Zucker-Pinath zu machen/ 21 Allerley Kraͤutl- vnd Blůmelwerck mit Zucker zu uͤber- ziehen/ 23 Das auffgeworffene Zuckerwerck zu machen/ 24 Wie man das durchſichtige Eiß macht/ 25 Die Kittenſpalten einzumachen/ 25 Den weiſſen Kittenſchafft ůber die Spalten/ vnd in die Maͤdel zu machen/ 26 Ein gute Kittenſallen zu machen/ 28 Die druckene Kittenſpalten einzumachen/ 28 Das ſchoͤne durchſichtige Kittenwerck zumachen/ 29 Das Citeronikraut zumachen/ 31 Das Genueſiſche in die Moͤdel von Zweſpen/ 32 Wie man die Ribesl vnd Weinſcherling-Safft bereiten ſoll/ da- mit man allerley Sachen faͤrbt/ 32 Ein Hetſchebetſchen Salſen zu machen/ 33 Wie man die Weixel/ Ribeſel vnd anders Obſt gemein einma- chen ſoll/ zum Dorten fůllen/ 34 Maril-

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Zitationshilfe: [N. N.]: Ein Koch- Und Artzney-Buch. Zweite Aufl. Grätz, 1688, S. [238]. In: Deutsches Textarchiv <https://www.deutschestextarchiv.de/oa_artzneybuch_1688/244>, abgerufen am 23.11.2024.