Deckhardt, Johann: New/ Kunstreich und Nützliches Kochbuch. Leipzig, 1611.nim gehackte Opffel/ oder Birn/
auch kleine nim gehackte Opffel/ oder Birn/
auch kleine <TEI> <text> <body> <div n="1"> <div n="2"> <p><pb facs="#f0083" n="71"/> nim gehackte Opffel/ oder Birn/ auch kleine<lb/> Rosinlein/ vnd an stat der Neglein/ nim Zimmet<lb/> vnd Saffran/ sonsten wuͤrtze vnd mache es<lb/> allenthalben wie vorgemeldet/ so wird es recht<lb/> vnd gut/ Gieb es den vber gekochte oder gebratene<lb/> Kapaunen/ Huͤnner/ FederWiltpret/<lb/> oder was es sey.<figure/></p> </div> </div> </body> </text> </TEI> [71/0083]
nim gehackte Opffel/ oder Birn/ auch kleine
Rosinlein/ vnd an stat der Neglein/ nim Zimmet
vnd Saffran/ sonsten wuͤrtze vnd mache es
allenthalben wie vorgemeldet/ so wird es recht
vnd gut/ Gieb es den vber gekochte oder gebratene
Kapaunen/ Huͤnner/ FederWiltpret/
oder was es sey.
[Abbildung]
Suche im WerkInformationen zum Werk
Download dieses Werks
XML (TEI P5) ·
HTML ·
Text Metadaten zum WerkTEI-Header · CMDI · Dublin Core Ansichten dieser Seite
Voyant Tools
|
URL zu diesem Werk: | https://www.deutschestextarchiv.de/deckhardt_kochbuch_1611 |
URL zu dieser Seite: | https://www.deutschestextarchiv.de/deckhardt_kochbuch_1611/83 |
Zitationshilfe: | Deckhardt, Johann: New/ Kunstreich und Nützliches Kochbuch. Leipzig, 1611, S. 71. In: Deutsches Textarchiv <https://www.deutschestextarchiv.de/deckhardt_kochbuch_1611/83>, abgerufen am 02.03.2025. |